Massagolv

Tåliga och flexibla massagolv i Göteborg

Välkommen till Pfeil Entreprenader – vi tillverkar och installerar slitstarka massagolv för industri, lager, storkök och andra krävande verksamheter. Våra år i branschen har gett oss de kunskaper som är nödvändiga för att erbjuda kvalitativa fogfria industrigolv. Om din verksamhet behöver ett nytt slitstarkt golv hjälper vi dig hela vägen. Våra installatörer har alla lång erfarenhet av att lägga massagolv och har alltid kundens bästa i fokus, inga kunder är för stora eller små för oss!

Kontakta oss för offert eller mer information om våra massagolv, fogfria golv och industrigolv. Vi återkommer snarast.

epoxigolv göteborg

Massagolv av tålig hårdplast

Massagolv är en fogfri beläggning av tålig hårdplast, som installeras i ett flertal steg och ger snabb tillgång till golvytan. Resultatet blir ett tåligt, hygieniskt och anpassningsbart massagolv som passar utmärkt för exempelvis storkök, lagerhallar, industrier eller parkeringshus. Ett massagolv är mycket stryktåligt och dessutom enkelt att hålla rent.

Ett massagolv går att anpassa för de flesta syften. Behöver du ett industrigolv med sträv ytstruktur eller en blankare yta? Är du i behov av effektivt halkskydd? Vill du att ditt fogfria golv ska vara extra tåligt mot någon speciell vätska eller kemikalier? Ska golvet ha en speciell färg eller kanske till och med glittra? Vilka speciella önskemål du har så kommer vi att göra vad vi kan för att möta dem.

Erfarna specialister på fogfria golv

Vi är specialister på att lägga, behandla, renovera och förstärka olika sorters massagolv, fogfria golv och industrigolv. Med över 20 år i branschen vet vi hur vi ska göra för att våra kunder ska bli nöjda med våra golvtjänster. Genom en nära kommunikation med kunden ser vi till att slutresultatet motverkar dina förväntningar. Vi kan en hel massa om massagolv helt enkelt.

Massagolv Göteborg – några fördelar

 • Slitstarka golv med lång hållbarhet.
 • De är lätta att städa och underhålla.
 • De går att anpassa till många olika verksamheter.

 

Ett storköksgolv som tål det mesta

Något som är speciellt med massagolv är den starka polymeren som uppstår när härdplasterna i golvmassan härdar ihop. Detta gör att det bildas ett slitstarkt golv som är enkelt att hålla rent och som står emot rejäla påfrestningar. Kemikalier, tunga fordon och höga temperaturer. Detta gör massagolv lämpligt ibland annat storkök, sjukhus och som industrigolv. Massagolv är alltså ett mycket gott alternativ för miljöer där golvet slits mycket.

Massagolv kan med fördel läggas på en rad olika underlag: betong, metall, trä, asfalt med mera. Golvmassan kan jämna ut en ojämn yta eftersom massan fungerar självutjämnande. Med korrekt utförd förbehandling och noggrann applicering av massan så får du ett golv som kommer att hålla länge och vara trivsamt.

Lång erfarenhet av industrigolv i Göteborg

Vi har lång erfarenhet och stora kunskaper om massagolv och industrigolv. Vi utför såväl grundarbete som applicering på ett snabbt och effektivt sätt, utan att slarva med kvaliteten. Bara några dagar efter appliceringen är ditt massagolv i Göteborg redo att användas. Vår expertis gör att vi kan erbjuda den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen på dina behov.

Några passande miljöer för massagolv:

 • Storkök
 • Sjukhus
 • Lager
 • Parkeringshus
 • Livsmedelsindustrin
 • Restaurang och hotell
 • Butiker
 • Tryckerier

 

Massagolv storkök

Golv i storkök utsätts för stora påfrestningar varje dag året om. Växlande temperaturer, fetter, vatten, kemikalier, slag och stötar, tunga köksmaskiner och rullande hjul. Golvet måste dagligen klara att stå emot detta slitage samtidigt som det även ställs höga krav på utseende, halkskydd, hygien och städbarhet.

Våra fogfria massagolv för storkök tål det mesta. De förhindrar att det uppstår sprickor och springor som lätt uppstår i storkök, där det ofta uppstår ansamlingar av smuts och bakterier.

Våra massagolv ger stor resistens mot syror och socker och klarar även av ångrengöring som är vanlig i storkök. För att skyddet ska bli optimalt anpassas golvbeläggningen för att det ska bli rätt material, tjocklek och halkskydd.

Välkommen att kontakta oss så kan vi bli din expert på massagolv i Göteborg.

Fogfria massagolv för industri och storkök